Impressie van de wijk

De Grutto is een luxe appartementencomplex gelegen tegenover het Argon-park en op korte afstand van het gezellige centrum van Mijdrecht.
Op deze pagina geven we een impressie, maar we nodigen u graag uit: ga er eens heen en loop er eens rond. Dan ziet u wat een unieke plek dit is om te wonen. Door de kleinschaligheid, de variatie, de hoogwaardige afwerking, de bijzondere opzet met het middendek en de tribune.

 

De Grutto heeft zelfs een eigen tribune!
De Grutto heeft zelfs een eigen tribune!

Het unieke middendek

Een fantastische vondst, dit gemeenschappelijke houten middendek. Het zorgt voor ruimtelijkheid, maar door dit dek (en door de terrassen en bordessen) kan er ook beschut geparkeerd worden. Daarnaast vormt het middendek een soort binnentuin of plein dat gebruikt kan worden voor allerlei sociale activiteiten van de bewoners van De Grutto, zoals een buurtbarbeque.

Grote balkons en terrassen

Behalve het middendek zie je in De Grutto meer grote buitenruimtes, zoals balkons, (vlonder)terrassen, bordessen en galerijen. Alles is ruim en breed en dat geeft een lekker luxe gevoel van ruimte. Veel buitenruimtes bieden trouwens een prachtig uitzicht over de omgeving, veelal polder of park.

Overdekt parkeren

Het middendek en de grote terrassen en bordessen zijn op het niveau van de eerste verdieping en vormen zo een prachtige overkapping om veilig en beschut te kunnen parkeren op uw eigen plek. Dat is natuurlijk beter voor uw auto, maar ook voor u. Wanneer u – met regen – uw boodschappen moet uitladen bijvoorbeeld. Er zijn overigens ruim voldoende parkeerplaatsen.

Veilig wonen

In De Grutto woont u in een veilige omgeving met veel privacy. Zo zijn de parkeerplaatsen alleen bereikbaar voor bewoners met een afstandsbediening of sleutel. Voor anderen blijft het hek gesloten, tenzij u ze via de intercom alsnog toegang verschaft door de loopdeur natuurlijk. Wel zo’n veilig gevoel.

Hoogwaardig tot in de details

Er is niet alleen goed nagedacht over de stedenbouwkundige opzet van De Grutto, maar ook over het materiaalgebruik. Er is bewust gekozen voor duurzame kwaliteitsmaterialen die een minimum aan onderhoud vergen. Dat zie je terug in de vloeren, hekwerken, lantaarnpalen, deurgrepen, bellentableaus, trappen enz. Kortom, tot in alle details.


sitemap De Grutto Mijdrecht
kernwoorden
nieuwbouw
nieuwbouwwijk
nieuwbouwwoningen
nieuwbouwwoning
woningen
Mijdrecht
De Ronde Venen
Groene Hart
waterfrontwoningen
comfortappartementen
appartementen
maisonnettes
penthouses
Twistvlied
sportvelden
kant en klaar wonen
kant-en-klaar wonen
Vida Makelaars
Spelt Vastgoed
Bolton Bouw
H.W. van der Laan
Hoofdweg
Argon
Phoenix
nieuwbouwproject

eengezinswoning
appartement
Wilnis
Vinkeveen
woning

koopwoning
huurwoning
maisonnette
Waterfrontwoning
penthouse
driekamerappartement
vierkamerappartement
terras
terrassen
water
vlonder
vlonders
vogelvlucht
Roerdomp
polder
dek
parkeerplaats
parkeerplaatsen
overdekt parkeren
parkeren
balkon
veilig wonen
privacy
uitzicht
doorstromer
doorstromers
senioren
comfort
hoogwaardig
binnentuin
park
buitenruimte
hoogwaardige kwaliteit
woon-werk combinatie
kwalitatief hoogwaardig
wonen op niveau
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten